Rakennusliiton jäsenet on vakuutettu tapaturmavakuutuksella ja tapahtumiin osallistuessaan järjestövakuutuksella.

13.10.2021

Vapaa-ajan tapaturma­vakuutus 

Työelämän käytettävissä olevat jäsenet (työssäkäyvät, työttömät) on vakuutettu vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella vakuutusyhtiö Turvassa. Vakuutuksesta korvataan tapaturman hoitokuluja. Vakuutukseen sisältyy myös pysyvän haitan korvaus ja kuolemantapauskorvaus. Vakuutus on voimassa Suomessa. 

Liiton tarjoama tapaturmavakuus on täydentynyt ensikäynnin suorakorvausedulla 16.6.2021 alkaen. Tapaturmaan liittyvä ensimmäinen hoitolaitoskäynti Pihlajalinnan hoitolaitoksissa sujuu Rakennusliiton jäseneltä omaa rahaa käyttämättä aina 250 euroon asti ilman omavastuuta, jos kuulut liiton vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen piiriin. Näytät vain Rakennusliiton suorakorvauskorttia, joka löytyy TaskuTurva -sovelluksesta. Mahdollisia isompia jatkotutkimuksia varten sinun on mahdollista saada maksusitoumus. 

TaskuTurva sujuvoittaa asiointiasi

Puhelimeen ladattavan TaskuTurva-sovelluksen suorakorvauskortti sujuvoittaa asiointia tapaturman sattuessa. Rakennusliiton jäsenenä sinun on helppo tarkistaa liittosi tarjoaman vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sisältö TaskuTurva-sovelluksesta. TaskuTurvan voit ladata puhelimesi sovelluskaupan kautta. Henkilötietosi on suojattu, joten TaskuTurvaan kirjautumiseen tarvitset pankkitunnisteet.

Toimintaohjeet tapaturman sattuessa:

1. Avaa TaskuTurva
2. Löydät linkin Pihlajalinnan sivuille ja ajanvaraukseen
3. Näytä Pihlajalinnassa TaskuTurvan suorakorvauskorttia
4. Hoitolaitos laskuttaa Turvaa

Vakuutusyhtiö Turvan yhteistyökumppanina toimii Pihlajalinna, joka on 95 prosenttisesti suomalaisomisteinen yhtiö. TaskuTurvan kautta löydät kätevästi lähimmän Pihlajalinnan hoitolaitoksen.

Jos et ole ladannut TaskuTurvaa tai asioit jossain muualla kuin Pihlajalinnassa, hoituu korvausasia kuten aiemminkin eli maksat maksun ensin itse ja haet korvausta Turvasta verkkopalvelussa tai puhelimitse. 

Järjestövakuutus 

Kaikki Rakennusliiton jäsenet on vakuutettu järjestövakuutuksella, kun he osallistuvat liiton tai ammattiosaston tapahtumaan tai tilaisuuteen. 

Alennuksia vakuutus­maksuista 

Kaikki Rakennusliiton jäsenet saavat alennusta vakuutusmaksuista ottaessaan vakuutuksia vakuutusyhtiö Turvasta.  

Tutustu lähemmin Turvan laajaan vakuutustarjontaan www.turva.fi/rakennusliitto.